Yamato Gym

Aan de Pampuslaan 153 in Weesp kun je Yamato Gym vinden.

Meer informatie over Yamato Gym in Weesp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Weesp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yamato Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yamato Gym in Weesp geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yamato Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yamato Gym in Weesp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yamato Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pampuslaan 153 in Weesp. Je kunt ze ook bellen op 31 294 269 229, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yamatogym.nl/

Hoe kom je bij Yamato Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yamato Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yamato Gym

Bezoekers bekeken ook