Days Gym

Aan de Televisieweg 83 in Almere kun je Days Gym vinden.

Meer informatie over Days Gym in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Days Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Days Gym in Almere geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Days Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Days Gym in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Days Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Televisieweg 83 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42688736, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.days-gym.com/

Hoe kom je bij Days Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Days Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Days Gym

Bezoekers bekeken ook