Fit Form

Aan de Buurserstraat 214 in Enschede kun je Fit Form vinden.

Meer informatie over Fit Form in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit Form biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit Form in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit Form is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit Form in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit Form ? Je kunt de Sportschool bereiken op Buurserstraat 214 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 53 477 2780, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitform.org/

Hoe kom je bij Fit Form? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Form het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit Form

Bezoekers bekeken ook