Sport en Fight

Aan de Colensostraat 2 in Den Haag kun je Sport en Fight vinden.

Meer informatie over Sport en Fight in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport en Fight biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport en Fight in Den Haag geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport en Fight is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport en Fight in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport en Fight ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Colensostraat 2 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16451012, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportenfight.nl/

Hoe kom je bij Sport en Fight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Fight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport en Fight

Bezoekers bekeken ook