Fight Vision

Aan de Leyenbroekerweg 1 in Sittard kun je Fight Vision vinden.

Meer informatie over Fight Vision in Sittard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sittard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight Vision biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight Vision in Sittard geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight Vision is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight Vision in Sittard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight Vision ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Leyenbroekerweg 1 in Sittard. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29600463, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fightvision.nl/

Hoe kom je bij Fight Vision? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Vision het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight Vision

Bezoekers bekeken ook