Tai-Jutsu

Aan de Paardelandsdrift 7 in Aalden kun je Tai-Jutsu vinden.

Meer informatie over Tai-Jutsu in Aalden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Aalden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tai-Jutsu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tai-Jutsu in Aalden geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tai-Jutsu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tai-Jutsu in Aalden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tai-Jutsu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Paardelandsdrift 7 in Aalden. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://taijutsuaalden.nl/

Hoe kom je bij Tai-Jutsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tai-Jutsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tai-Jutsu

Bezoekers bekeken ook