Budoschool Kansei-Goshin-Do

Aan de Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf kun je Budoschool Kansei-Goshin-Do vinden.

Meer informatie over Budoschool Kansei-Goshin-Do in Wieringerwerf

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wieringerwerf? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoschool Kansei-Goshin-Do biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoschool Kansei-Goshin-Do in Wieringerwerf geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoschool Kansei-Goshin-Do is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoschool Kansei-Goshin-Do in Wieringerwerf een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoschool Kansei-Goshin-Do ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf. Je kunt ze ook bellen op 31 227 603 369, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://budoschool.com/

Hoe kom je bij Budoschool Kansei-Goshin-Do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoschool Kansei-Goshin-Do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoschool Kansei-Goshin-Do

Bezoekers bekeken ook