Vechtsport-School Rijswijk

Aan de Visseringlaan 23 in Rijswijk kun je Vechtsport-School Rijswijk vinden.

Meer informatie over Vechtsport-School Rijswijk in Rijswijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rijswijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vechtsport-School Rijswijk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vechtsport-School Rijswijk in Rijswijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vechtsport-School Rijswijk is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vechtsport-School Rijswijk in Rijswijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vechtsport-School Rijswijk ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Visseringlaan 23 in Rijswijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42495065, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://vechtsport-school.nl/

Hoe kom je bij Vechtsport-School Rijswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsport-School Rijswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vechtsport-School Rijswijk

Bezoekers bekeken ook