Boksclub Laarbeek

Aan de Otterweg 29/a in Beek en Donk kun je Boksclub Laarbeek vinden.

Meer informatie over Boksclub Laarbeek in Beek en Donk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Beek en Donk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub Laarbeek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub Laarbeek in Beek en Donk geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub Laarbeek is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub Laarbeek in Beek en Donk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub Laarbeek ? Je kunt de Boksclub bereiken op Otterweg 29/a in Beek en Donk. Je kunt ze ook bellen op 31 492 462 594, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boksclub.com/

Hoe kom je bij Boksclub Laarbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Laarbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub Laarbeek

Bezoekers bekeken ook