Boksclub Venray

Aan de Zuidsingel 2 in Venray kun je Boksclub Venray vinden.

Meer informatie over Boksclub Venray in Venray

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Venray? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub Venray biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub Venray in Venray geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub Venray is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub Venray in Venray een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub Venray ? Je kunt de Boksclub bereiken op Zuidsingel 2 in Venray. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksclubvenray.nl/

Hoe kom je bij Boksclub Venray? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Venray het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub Venray

Bezoekers bekeken ook