Verhoeventraining (kick)boksen

Aan de Kanunnikensven 1 in Eindhoven kun je Verhoeventraining (kick)boksen vinden.

Meer informatie over Verhoeventraining (kick)boksen in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Verhoeventraining (kick)boksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Verhoeventraining (kick)boksen in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Verhoeventraining (kick)boksen is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Verhoeventraining (kick)boksen in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Verhoeventraining (kick)boksen ? Je kunt de Boksclub bereiken op Kanunnikensven 1 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42712307, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.verhoeventraining.nl/

Hoe kom je bij Verhoeventraining (kick)boksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoeventraining (kick)boksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Verhoeventraining (kick)boksen

Bezoekers bekeken ook