Boxing Company

Aan de Einsteinstraat 12 in Numansdorp kun je Boxing Company vinden.

Meer informatie over Boxing Company in Numansdorp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Numansdorp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Company biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Company in Numansdorp geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Company is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Company in Numansdorp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Company ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Einsteinstraat 12 in Numansdorp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43044701, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxingcompany.nl/

Hoe kom je bij Boxing Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Company

Bezoekers bekeken ook