Thai-/kickboxing "Mongkon"

Aan de Verlengde Oosterdiep Oostzijde 122 in Barger-Compascuum kun je Thai-/kickboxing "Mongkon" vinden.

Meer informatie over Thai-/kickboxing "Mongkon" in Barger-Compascuum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barger-Compascuum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Thai-/kickboxing "Mongkon" biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportcomplex is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Thai-/kickboxing "Mongkon" in Barger-Compascuum geschikt. De trainers van deze Sportcomplex zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Thai-/kickboxing "Mongkon" is meer dan een Sportcomplex. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Thai-/kickboxing "Mongkon" in Barger-Compascuum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Thai-/kickboxing "Mongkon" ? Je kunt de Sportcomplex bereiken op Verlengde Oosterdiep Oostzijde 122 in Barger-Compascuum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53678000, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mongkon.nl/

Hoe kom je bij Thai-/kickboxing "Mongkon"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thai-/kickboxing "Mongkon" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Thai-/kickboxing “Mongkon”

Bezoekers bekeken ook