Asahisports

Aan de Overtoom 360 in Amsterdam kun je Asahisports vinden.

Meer informatie over Asahisports in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Asahisports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Asahisports in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Asahisports is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Asahisports in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Asahisports ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Overtoom 360 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 88 606 9898, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.asahisports.nl/

Hoe kom je bij Asahisports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Asahisports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Asahisports

Bezoekers bekeken ook