Budoshop Teejoos

Aan de Paletplein 13 in Tilburg kun je Budoshop Teejoos vinden.

Meer informatie over Budoshop Teejoos in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoshop Teejoos biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoshop Teejoos in Tilburg geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoshop Teejoos is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoshop Teejoos in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoshop Teejoos ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Paletplein 13 in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 13 547 0878, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budoshopteejoos.nl/

Hoe kom je bij Budoshop Teejoos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoshop Teejoos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoshop Teejoos

Bezoekers bekeken ook