Bari Gym

Aan de Vennestraat 10 in Lisse kun je Bari Gym vinden.

Meer informatie over Bari Gym in Lisse

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lisse? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bari Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bari Gym in Lisse geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bari Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bari Gym in Lisse een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bari Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Vennestraat 10 in Lisse. Je kunt ze ook bellen op 31 252 412 270, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.barigym.nl/

Hoe kom je bij Bari Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bari Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bari Gym

Bezoekers bekeken ook