Yin en Yang Kemposchool Papendrecht

Aan de Noordersingel 1 in Papendrecht kun je Yin en Yang Kemposchool Papendrecht vinden.

Meer informatie over Yin en Yang Kemposchool Papendrecht in Papendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Papendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Yin en Yang Kemposchool Papendrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Yin en Yang Kemposchool Papendrecht in Papendrecht geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Yin en Yang Kemposchool Papendrecht is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Yin en Yang Kemposchool Papendrecht in Papendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Yin en Yang Kemposchool Papendrecht ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Noordersingel 1 in Papendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43818797, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kempoweb.nl/

Hoe kom je bij Yin en Yang Kemposchool Papendrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yin en Yang Kemposchool Papendrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Yin en Yang Kemposchool Papendrecht

Bezoekers bekeken ook