WLC Trainingen

Aan de Dorpsstraat 12 in Mijdrecht kun je WLC Trainingen vinden.

Meer informatie over WLC Trainingen in Mijdrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Mijdrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, WLC Trainingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is WLC Trainingen in Mijdrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

WLC Trainingen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat WLC Trainingen in Mijdrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met WLC Trainingen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Dorpsstraat 12 in Mijdrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15058215, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.wlc-trainingen.nl/

Hoe kom je bij WLC Trainingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WLC Trainingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. WLC Trainingen

Bezoekers bekeken ook