FITbyJEFF

Aan de Kerkstraat 45-01 in Dongen kun je FITbyJEFF vinden.

Meer informatie over FITbyJEFF in Dongen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dongen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FITbyJEFF biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FITbyJEFF in Dongen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FITbyJEFF is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FITbyJEFF in Dongen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FITbyJEFF ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kerkstraat 45-01 in Dongen. Je kunt ze ook bellen op 31 162 313 642, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitbyjeff.nl/

Hoe kom je bij FITbyJEFF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FITbyJEFF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FITbyJEFF

Bezoekers bekeken ook