Center Gym

Aan de Snijdershof 9 in Lelystad kun je Center Gym vinden.

Meer informatie over Center Gym in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Center Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Center Gym in Lelystad geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Center Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Center Gym in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Center Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Snijdershof 9 in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 320 322 105, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://m.facebook.com/pages/category/Gym-Physical-Fitness-Center/Center-Gym-Lelystad-252591818260334/

Hoe kom je bij Center Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Center Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Center Gym

Bezoekers bekeken ook