Tenchishido

Aan de Breedweer 53 in Koog aan de Zaan kun je Tenchishido vinden.

Meer informatie over Tenchishido in Koog aan de Zaan

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Koog aan de Zaan? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tenchishido biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tenchishido in Koog aan de Zaan geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tenchishido is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tenchishido in Koog aan de Zaan een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tenchishido ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Breedweer 53 in Koog aan de Zaan. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43270476, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://tenchishido.nl/

Hoe kom je bij Tenchishido? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tenchishido het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tenchishido

Bezoekers bekeken ook