MMA Vlaardingen

Aan de Watersportweg 11 in Vlaardingen kun je MMA Vlaardingen vinden.

Meer informatie over MMA Vlaardingen in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlaardingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA Vlaardingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA Vlaardingen in Vlaardingen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA Vlaardingen is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA Vlaardingen in Vlaardingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA Vlaardingen ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Watersportweg 11 in Vlaardingen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22799509, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mma-vlaardingen.com/

Hoe kom je bij MMA Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook