Team Suboxer

Aan de Herenstraat 99-100 in Nieuwegein kun je Team Suboxer vinden.

Meer informatie over Team Suboxer in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwegein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Suboxer biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Suboxer in Nieuwegein geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Suboxer is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Suboxer in Nieuwegein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Suboxer ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Herenstraat 99-100 in Nieuwegein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19404378, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Team Suboxer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Suboxer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Suboxer

Bezoekers bekeken ook