Capoeira Zutphen

Aan de Strawinskystraat 2 in Zutphen kun je Capoeira Zutphen vinden.

Meer informatie over Capoeira Zutphen in Zutphen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zutphen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Capoeira Zutphen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Capoeira Zutphen in Zutphen geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Capoeira Zutphen is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Capoeira Zutphen in Zutphen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Capoeira Zutphen ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Strawinskystraat 2 in Zutphen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81930963, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.capoeiraholland.com/

Hoe kom je bij Capoeira Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capoeira Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Capoeira Zutphen

Bezoekers bekeken ook