Tang Boxing

Aan de Govert Flinckstraat 4 in Almere kun je Tang Boxing vinden.

Meer informatie over Tang Boxing in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tang Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tang Boxing in Almere geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tang Boxing is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tang Boxing in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tang Boxing ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Govert Flinckstraat 4 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51899413, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tangboxing.com/

Hoe kom je bij Tang Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tang Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tang Boxing

Bezoekers bekeken ook