Eskrima Almere

Aan de Schipperplein 2 in Almere kun je Eskrima Almere vinden.

Meer informatie over Eskrima Almere in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Eskrima Almere biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Eskrima Almere in Almere geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Eskrima Almere is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Eskrima Almere in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Eskrima Almere ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Schipperplein 2 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53192418, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.eskrima-almere.nl/

Hoe kom je bij Eskrima Almere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eskrima Almere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Eskrima Almere

Bezoekers bekeken ook