Sportschool van Laar

Aan de Valleiweg 16A in Rhenen kun je Sportschool van Laar vinden.

Meer informatie over Sportschool van Laar in Rhenen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rhenen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool van Laar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool van Laar in Rhenen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool van Laar is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool van Laar in Rhenen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool van Laar ? Je kunt de Sportschool bereiken op Valleiweg 16A in Rhenen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49366072, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://sportschoolvanlaar.nl/

Hoe kom je bij Sportschool van Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool van Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool van Laar

Bezoekers bekeken ook