Pattaya Gym

Aan de Heenvlietstraat 44 in Rotterdam kun je Pattaya Gym vinden.

Meer informatie over Pattaya Gym in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pattaya Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pattaya Gym in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pattaya Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pattaya Gym in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pattaya Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Heenvlietstraat 44 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.facebook.com/pattayagym

Hoe kom je bij Pattaya Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pattaya Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Pattaya Gym

Bezoekers bekeken ook