Sportinstituut Pijnacker

Aan de Westlaan 20 in Pijnacker kun je Sportinstituut Pijnacker vinden.

Meer informatie over Sportinstituut Pijnacker in Pijnacker

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Pijnacker? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportinstituut Pijnacker biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportinstituut Pijnacker in Pijnacker geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportinstituut Pijnacker is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportinstituut Pijnacker in Pijnacker een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportinstituut Pijnacker ? Je kunt de Sportschool bereiken op Westlaan 20 in Pijnacker. Je kunt ze ook bellen op 31 15 364 0436, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sportinstituutpijnacker.nl/

Hoe kom je bij Sportinstituut Pijnacker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportinstituut Pijnacker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportinstituut Pijnacker

Bezoekers bekeken ook