channarong gym

Aan de Tunnelweg 90 c in Kerkrade kun je channarong gym vinden.

Meer informatie over channarong gym in Kerkrade

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Kerkrade? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, channarong gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is channarong gym in Kerkrade geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

channarong gym is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat channarong gym in Kerkrade een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met channarong gym ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Tunnelweg 90 c in Kerkrade. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49516811, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://channarong-gym.nl/

Hoe kom je bij channarong gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je channarong gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. channarong gym

Bezoekers bekeken ook