Sambonsports

Aan de J.P. Poelstraat 4 in De Rijp kun je Sambonsports vinden.

Meer informatie over Sambonsports in De Rijp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in De Rijp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sambonsports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sambonsports in De Rijp geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sambonsports is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sambonsports in De Rijp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sambonsports ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op J.P. Poelstraat 4 in De Rijp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53216779, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sambonsports.nl/

Hoe kom je bij Sambonsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sambonsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sambonsports

Bezoekers bekeken ook