Fitness-shop

Aan de Copernicuslaan 300 in s-Hertogenbosch kun je Fitness-shop vinden.

Meer informatie over Fitness-shop in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitness-shop biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitness-shop in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitness-shop is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitness-shop in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitness-shop ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Copernicuslaan 300 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 73 622 1121, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fitnessenbudoshop.nl/contact/

Hoe kom je bij Fitness-shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness-shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitness-shop

Bezoekers bekeken ook