Joka Sport

Aan de Pesetastraat 74 in Barendrecht kun je Joka Sport vinden.

Meer informatie over Joka Sport in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Joka Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Joka Sport in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Joka Sport is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Joka Sport in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Joka Sport ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Pesetastraat 74 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 10 737 0064, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.jokasport.nl/

Hoe kom je bij Joka Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joka Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Joka Sport

Bezoekers bekeken ook