Kempo Tahitu

Aan de Sportlaan 3 in Moordrecht kun je Kempo Tahitu vinden.

Meer informatie over Kempo Tahitu in Moordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Moordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kempo Tahitu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kempo Tahitu in Moordrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kempo Tahitu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kempo Tahitu in Moordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kempo Tahitu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Sportlaan 3 in Moordrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://davidtahitu.wixsite.com/kempotahitu

Hoe kom je bij Kempo Tahitu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kempo Tahitu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kempo Tahitu

Bezoekers bekeken ook