PT046

Aan de Allee in Limbricht kun je PT046 vinden.

Meer informatie over PT046 in Limbricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Limbricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, PT046 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is PT046 in Limbricht geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

PT046 is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat PT046 in Limbricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met PT046 ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Allee in Limbricht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81917911, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij PT046? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PT046 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. PT046

Bezoekers bekeken ook