KayFit

Aan de Dukaat 45 in Dronten kun je KayFit vinden.

Meer informatie over KayFit in Dronten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dronten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KayFit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KayFit in Dronten geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KayFit is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KayFit in Dronten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KayFit ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Dukaat 45 in Dronten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23961859, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kay-fit.nl/

Hoe kom je bij KayFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KayFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. KayFit

Bezoekers bekeken ook