TommyFit

Aan de Energieweg 7a in Groningen kun je TommyFit vinden.

Meer informatie over TommyFit in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, TommyFit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is TommyFit in Groningen geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

TommyFit is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat TommyFit in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met TommyFit ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Energieweg 7a in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 12298253, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tommyfit.nl/

Hoe kom je bij TommyFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TommyFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. TommyFit

Bezoekers bekeken ook