Tom Training Op Maat

Aan de Sint Janshof 9 in Moergestel kun je Tom Training Op Maat vinden.

Meer informatie over Tom Training Op Maat in Moergestel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Moergestel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tom Training Op Maat biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tom Training Op Maat in Moergestel geschikt. De trainers van deze Personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tom Training Op Maat is meer dan een Personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tom Training Op Maat in Moergestel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tom Training Op Maat ? Je kunt de Personal trainer bereiken op Sint Janshof 9 in Moergestel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81735993, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.trainingopmaat.nl/

Hoe kom je bij Tom Training Op Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tom Training Op Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tom Training Op Maat

Bezoekers bekeken ook