Dojo SEFI

Aan de Heidebloemstraat 201 in Nijmegen kun je Dojo SEFI vinden.

Meer informatie over Dojo SEFI in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dojo SEFI biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dojo SEFI in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dojo SEFI is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dojo SEFI in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dojo SEFI ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Heidebloemstraat 201 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sefi.nl/

Hoe kom je bij Dojo SEFI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo SEFI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dojo SEFI

Bezoekers bekeken ook