Mabuhay Self-Defense

Aan de Mon Plaisir 2a in Etten-Leur kun je Mabuhay Self-Defense vinden.

Meer informatie over Mabuhay Self-Defense in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Etten-Leur? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mabuhay Self-Defense biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mabuhay Self-Defense in Etten-Leur geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mabuhay Self-Defense is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mabuhay Self-Defense in Etten-Leur een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mabuhay Self-Defense ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op Mon Plaisir 2a in Etten-Leur. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40020050, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mabuhayselfdefense.nl/

Hoe kom je bij Mabuhay Self-Defense? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mabuhay Self-Defense het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mabuhay Self-Defense

Bezoekers bekeken ook