Bujinkan Heerlen

Aan de De Euren 4 in Heerlen kun je Bujinkan Heerlen vinden.

Meer informatie over Bujinkan Heerlen in Heerlen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerlen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bujinkan Heerlen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Zelfverdedigingstraining is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bujinkan Heerlen in Heerlen geschikt. De trainers van deze Zelfverdedigingstraining zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bujinkan Heerlen is meer dan een Zelfverdedigingstraining. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bujinkan Heerlen in Heerlen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bujinkan Heerlen ? Je kunt de Zelfverdedigingstraining bereiken op De Euren 4 in Heerlen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28420251, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.facebook.com/j.debets/

Hoe kom je bij Bujinkan Heerlen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bujinkan Heerlen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bujinkan Heerlen

Bezoekers bekeken ook