Loeks Gym / Van Os Gym

Aan de Oudorp, Madame Curiestraat 7 in Alkmaar kun je Loeks Gym / Van Os Gym vinden.

Meer informatie over Loeks Gym / Van Os Gym in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Loeks Gym / Van Os Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Loeks Gym / Van Os Gym in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Loeks Gym / Van Os Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Loeks Gym / Van Os Gym in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Loeks Gym / Van Os Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Oudorp, Madame Curiestraat 7 in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22965507, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.loeksgym.nl/

Hoe kom je bij Loeks Gym / Van Os Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loeks Gym / Van Os Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Loeks Gym / Van Os Gym

Bezoekers bekeken ook