Deltaserat

Aan de Blauwborgje 16 in Groningen kun je Deltaserat vinden.

Meer informatie over Deltaserat in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Deltaserat biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Deltaserat in Groningen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Deltaserat is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Deltaserat in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Deltaserat ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Blauwborgje 16 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://deltaserat.com/

Hoe kom je bij Deltaserat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deltaserat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Deltaserat

Bezoekers bekeken ook