karateschool Junanshin

Aan de Sportscenter Bijsterbosch in Heerde kun je karateschool Junanshin vinden.

Meer informatie over karateschool Junanshin in Heerde

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerde? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, karateschool Junanshin biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Karateschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is karateschool Junanshin in Heerde geschikt. De trainers van deze Karateschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

karateschool Junanshin is meer dan een Karateschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat karateschool Junanshin in Heerde een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met karateschool Junanshin ? Je kunt de Karateschool bereiken op Sportscenter Bijsterbosch in Heerde. Je kunt ze ook bellen op 31 578 693 463, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://junanshinkarate.nl/

Hoe kom je bij karateschool Junanshin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je karateschool Junanshin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. karateschool Junanshin

Bezoekers bekeken ook