Kamakura

Aan de Laan van Poot 353A in Den Haag kun je Kamakura vinden.

Meer informatie over Kamakura in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kamakura biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Karateschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kamakura in Den Haag geschikt. De trainers van deze Karateschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kamakura is meer dan een Karateschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kamakura in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kamakura ? Je kunt de Karateschool bereiken op Laan van Poot 353A in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52000073, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dojokamakura.com/

Hoe kom je bij Kamakura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamakura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kamakura

Bezoekers bekeken ook