BUDOKAI WOR

Aan de Maaslaan 6 in Sliedrecht kun je BUDOKAI WOR vinden.

Meer informatie over BUDOKAI WOR in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sliedrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BUDOKAI WOR biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Karateschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BUDOKAI WOR in Sliedrecht geschikt. De trainers van deze Karateschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BUDOKAI WOR is meer dan een Karateschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BUDOKAI WOR in Sliedrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BUDOKAI WOR ? Je kunt de Karateschool bereiken op Maaslaan 6 in Sliedrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50603175, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://budokai-wor.nl/

Hoe kom je bij BUDOKAI WOR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BUDOKAI WOR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BUDOKAI WOR

Bezoekers bekeken ook