Kamau Sports

Aan de Bongerd 6 in Capelle aan den IJssel kun je Kamau Sports vinden.

Meer informatie over Kamau Sports in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kamau Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Karateschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kamau Sports in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Karateschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kamau Sports is meer dan een Karateschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kamau Sports in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kamau Sports ? Je kunt de Karateschool bereiken op Bongerd 6 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kenporotterdam.nl/

Hoe kom je bij Kamau Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamau Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kamau Sports

Bezoekers bekeken ook