Jurojin

Aan de Groenesteeg 107 in Leiden kun je Jurojin vinden.

Meer informatie over Jurojin in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jurojin biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jurojin in Leiden geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jurojin is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jurojin in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jurojin ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Groenesteeg 107 in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26064280, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.jurojin.info/

Hoe kom je bij Jurojin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jurojin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jurojin

Bezoekers bekeken ook