Jodo Budosporten

Aan de Jacobushoek 7 in Nuenen kun je Jodo Budosporten vinden.

Meer informatie over Jodo Budosporten in Nuenen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nuenen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jodo Budosporten biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jodo Budosporten in Nuenen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jodo Budosporten is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jodo Budosporten in Nuenen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jodo Budosporten ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jacobushoek 7 in Nuenen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42407661, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://jodobudosporten.nl/

Hoe kom je bij Jodo Budosporten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jodo Budosporten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jodo Budosporten

Bezoekers bekeken ook