Hobers THAI-BOXING

Aan de Verlengde Spoorstraat 21 in Emmen kun je Hobers THAI-BOXING vinden.

Meer informatie over Hobers THAI-BOXING in Emmen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Emmen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hobers THAI-BOXING biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hobers THAI-BOXING in Emmen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hobers THAI-BOXING is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hobers THAI-BOXING in Emmen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hobers THAI-BOXING ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Verlengde Spoorstraat 21 in Emmen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54652161, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://hobersthaiboxing.nl/?page_id=13

Hoe kom je bij Hobers THAI-BOXING? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hobers THAI-BOXING het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hobers THAI-BOXING

Bezoekers bekeken ook